Vi bruger Cookies

Ved at benytte mejeri.lf.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

2014 » Nye muligheder i foodservice

Blomkål som trækplaster

Arla Øko-stand gav en konkret demonstration af, hvordan køkkener kan lægge om til økologi uden at det koster ekstra.

03. apr 2014

”Der skal to til en god ost”

VINDER Ulvedal Ost færdigmodner ost fra danske mejerier. En af grossistvirksomhedens oste løb med prisen for ’Årets Bedste Nyhed 2014’ på Foodexpo.

03. apr 2014

Det handler mere om løsninger end produkter

SAMARBEJDE Medarbejderne i Arla Foodservice bruger de fleste kræfter på at hjælpe slutbrugerne i køkkenerne.

03. apr 2014

Fed creme fraiche

Naturmælk havde helt nyt produkt med på messen

03. apr 2014

Omlægning til økologi begynder med mejeriprodukter

En aarhusiansk kantine har lagt om til økologi, uden at maden er blevet dyrere. Køkkenchef Linda H. Vestergaard fortæller om processen, der blev hjulpet på vej af Arla Foodservice.

03. apr 2014

Populær skyr

Thise Mejeri afsætter store mængder af det islandske mejeriprodukt til foodservicebranchen.

03. apr 2014

Tre år med vækst

Foodservice udgør en stigende andel af Øllingegaard Mejeris produktion.

03. apr 2014

Økologien vokser i foodservice

TREND Sidste år købte kantiner, institutioner og restauranter økologiske varer for 948 mio. kr. Det er en fordobling på fire år, og væksten fortsætter, vurderer Økologisk Landsforening

03. apr 2014