Forskning og uddannelse

Danmark er i dag førende inden for produktion af mejeriprodukter. Det skulle vi også helst være i fremtiden. Forskning og uddannelse er to væsentlige elementer, når det gælder om at sikre en fortsat succes for erhvervet. Herunder kan du klikke videre og læse om den forskning, som mejeriindustrien i fællesskab har sat i gang samt om uddannelsesmulighederne inden for mejerierhvervet og følgeindustrien.

Forskning

Mejerierne har siden 1990 investeret et trecifret millionbeløb i forskning på universiteterne via Mejeribrugets ForskningsFond. Læs mere om ...

Uddannelse

Mejeriindustrien har brug for arbejdskraft på alle niveauer og sørger desuden for løbende efteruddannelse. Herunder kan du læse om, hvad det...

Japanere besøgte Barrit Mejeri

En delegation af japanske politikere og ambassadefolk er i øjeblikket på rundtur i Danmark for at hente inspiration til udvikling af fødevareproduktionen i Japan. Onsdag kiggede de inden for hos det lille Barrit Mejeri ved Juelsminde.

Læs mere

Eksplosiv vækst i salget af laktosefri produkter

Forbruget af mejeriprodukter uden laktose er steget 250 pct. siden 2015. Tendensen fortsætter, vurderer en analytiker.

Læs mere

Nærkontakt med landbruget

1.500 børn og voksne blev klogere på mælkeproduktion til Åbent Landbrug på gården St. Hessel i går søndag.

Læs mere