Igangværende projekter

De igangværende projekter under Mejeribrugets ForskningsFond er en vigtig kilde til ny viden.

Det er muligt at læse mere om alle de igangværende projekter under Mejeribrugets ForskningsFond. De igangværende projekter er ordnet i en af følgende grupper:

  • Sundhed & ernæring
  • Fødevarehjælp & bedre fødevarer til flere (tidl. Food aid)
  • Fødevaresikkerhed & analyser (tidl. Fødevaresikkerhed & mikrobiologi)
  • Fødevaredesign, teknologi & bioteknologi (tidl. Teknologi)

Du er velkommen til at kontakte sekretariatet, hvis du ønsker yderligere oplysninger om specifikke projekter.

Sundhed & ernæring

Mejeribrugets ForskningsFond investerer i forskning, der er med til at afklare og dokumentere mejeriprodukters rolle i en sund kost. ...

Fødevaresikkerhed & analyser

Mejeribrugets ForskningsFond investerer i forskning, der kan sikre en høj fødevaresikkerhed, hvilket er helt centralt for at opretholde trov...

Fødevarehjælp & bedre fødevarer til flere

Mejeribrugets ForskningsFond investerer i forskning, der kan føre til udvikling af optimerede produkter til afhjælpning af akut underernærin...

Fødevaredesign, teknologi & bioteknologi

Mejeribrugets ForskningsFond investerer i forskning, der fokuserer på optimering og udvikling af mejeriteknologiske processer, herunder nye ...

Julen er planlægning, planlægning, planlægning …

Julemåneden kræver et ekstra stort planlægningsarbejde på både mejerier og i detailhandlen for at sikre danskerne fløde til risalamanden og smør til både rugbrødet og vaniljekransene.

Læs mere

Julesalg fyrer op under ostebutikkers succes

Den i forvejen gode omsætning i mejeriernes ostebutikker får et voldsomt løft i december. Blandt julens ostehit er Arla Unikas Krondild, Sort Kloster fra Thise Mejeri og Mammen Mejeriernes Havarti med knas.

Læs mere

12 års vækst i den økologiske mejerieksport er brudt

De danske mejerier eksporterede i 2018 økologiske produkter for i alt 1,5 mia. kr. Det er 75 mio. kr. mindre end i 2017.

Læs mere