Uddannelse

Mejeriindustrien har brug for arbejdskraft på alle niveauer og sørger desuden for løbende efteruddannelse. Herunder kan du læse om, hvad det kræver at blive mejerist, som er en 3-årig erhvervsfaglig uddannelse, altså en håndværksuddannelse inden for mejeriområdet. Du kan også læse om overbygningen til mejeriuddannelsen, den såkaldte Procesuddannelse med speciale i mejeridrift. Endelig kan du blive klogere på den mere akademiske specialisering som Mejeriingeniør. Dyk ned i en verden af muligheder.

Mejeriingeniøruddannelsen

Uddannelsen til mejeriingeniør/Master in Dairy Science and Technology er en 2-årig kandidatuddannelse, der udbydes af Københavns Universitet...

Erhvervsfaglige mejeriuddannelser

Kold College ved Odense danner sammen med mejerivirksomhederne rammen om den erhvervsfaglige uddannelse til Mejerist, mens procesteknologudd...

International mælkekonference sætter fokus på klima og sundhed

Der er behov for nytænkning, hvis fremtidens mejeribrug skal bidrage med løsninger til både den globale klimakrise og til de sundhedsmæssige udfordringer, som mange forbrugere står overfor.

Læs mere

Nyt værktøj skal hjælpe Arla-landmænd med at reducere klimabelastning

Arla Foods introducerer et initiativ, der skal tredoble hastigheden af gårdenes CO2-reduktioner over de næste 10 år og opbygge et af verdens største sæt af eksternt verificerede klimadata fra mælkeproduktion.

Læs mere

Massiv interesse for Mejeriernes Skolemælkslegat

430 skoler havde søgt om støtte til sjove og kreative projekter, der fremmer sundhed og fællesskab for eleverne.

Læs mere