Uddannelse

Mejeriindustrien har brug for arbejdskraft på alle niveauer og sørger desuden for løbende efteruddannelse. Herunder kan du læse om, hvad det kræver at blive mejerist, som er en 3-årig erhvervsfaglig uddannelse, altså en håndværksuddannelse inden for mejeriområdet. Du kan også læse om overbygningen til mejeriuddannelsen, den såkaldte Procesuddannelse med speciale i mejeridrift. Endelig kan du blive klogere på den mere akademiske specialisering som Mejeriingeniør. Dyk ned i en verden af muligheder.

Mejeriingeniøruddannelsen

Uddannelsen til mejeriingeniør/Master in Dairy Science and Technology er en 2-årig kandidatuddannelse, der udbydes af Københavns Universitet...

Erhvervsfaglige mejeriuddannelser

Kold College ved Odense danner sammen med mejerivirksomhederne rammen om de erhvervsfaglige uddannelser til Mejerist og Procesuddannelsen me...

Japanere besøgte Barrit Mejeri

En delegation af japanske politikere og ambassadefolk er i øjeblikket på rundtur i Danmark for at hente inspiration til udvikling af fødevareproduktionen i Japan. Onsdag kiggede de inden for hos det lille Barrit Mejeri ved Juelsminde.

Læs mere

Eksplosiv vækst i salget af laktosefri produkter

Forbruget af mejeriprodukter uden laktose er steget 250 pct. siden 2015. Tendensen fortsætter, vurderer en analytiker.

Læs mere

Nærkontakt med landbruget

1.500 børn og voksne blev klogere på mælkeproduktion til Åbent Landbrug på gården St. Hessel i går søndag.

Læs mere