Marie Holms desserter

Madskribent Marie Holm præsenterer fire lækre desserter med mejeriprodukter: Kærnemælkskoldskål med vanilje og rosenvand, saltkaramelbudding, Muhallabi (arabisk mælkecreme med orangeblomst, pistacie og bagte abrikoser) samt Mors Dessert (jordbærgrød med rugbrødsmandelknas m.m.).

Kærnemælkskoldskål med vanilje og rosenvand

Sådan laver du selv en vidunderlig og nem koldskål parfumeret med en lille smule rosenvand, der fremhæver både vanilje- og citronsmagen og l...

Mors Dessert

Jordbærgrød med rugbrødsmandelknas, vaniljeis og flødeskum

Muhallebi

Arabisk mælkecreme med orangeblomst, pistacie og bagte abrikoser. Fra indvandrerkvindekøkkenet 'Send Flere Krydderier' ...

Saltkaramelbudding

Karamel er så dejligt, men alt det søde, brændte bliver næsten endnu bedre, når det får en lille pris havsalt. Når jeg er i det lidt vulgære...

Spørg eksperterne

Christian Bruun Kastrup
Christian Bruun  Kastrup
Chefkonsulent, Fødevarelovgivning
Se profil
Naja Locht
Naja  Locht
Konsulent
Se profil

Japanere besøgte Barrit Mejeri

En delegation af japanske politikere og ambassadefolk er i øjeblikket på rundtur i Danmark for at hente inspiration til udvikling af fødevareproduktionen i Japan. Onsdag kiggede de inden for hos det lille Barrit Mejeri ved Juelsminde.

Læs mere

Eksplosiv vækst i salget af laktosefri produkter

Forbruget af mejeriprodukter uden laktose er steget 250 pct. siden 2015. Tendensen fortsætter, vurderer en analytiker.

Læs mere

Nærkontakt med landbruget

1.500 børn og voksne blev klogere på mælkeproduktion til Åbent Landbrug på gården St. Hessel i går søndag.

Læs mere