Vi bruger Cookies

Ved at benytte mejeri.lf.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

2015 » Mælk og sundhed

Den gådefulde drik

TEMA Mælk er den fødevare, der indeholder flest forskellige næringsstoffer i samme produkt. Ny forskning peger samtidig på, at samspillet mellem de enkelte komponenter giver en ekstra sundhedseffekt.

12. mar 2015

Fire gode grunde til at drikke mælk

INDHOLD Calcium til knoglerne, protein til musklerne og alt det andet, der gør mælken unik.

12. mar 2015

Det er sundt men

LOVGIVNING Der er snævre grænser for, hvad man må fortælle om fordelene ved at indtage mælk og mejeriprodukter.

12. mar 2015

Videnskabelige undersøgelser viser

OVERSIGT. Centrale forskningsresultater inden for mælk og sundhed/sygdom.

12. mar 2015

Roden til alt ondt

DIAGNOSE Kræft, hjerte-kar-sygdomme, astma, bihulebetændelse, damp, knogleskørhed, læsevanskeligheder, åreknuder m.m. Der er stort set ingen grænser for, hvad mælken får skyld for af dårligdomme, når...

12. mar 2015

Mælk er til kalve

ARGUMENT Ernæringschef Merete Myrup Christensen, L&F, gennemgår fem udbredte påstande om mælk.

12. mar 2015

Det giver ikke mening at drikke mælk

MÆLKEKRITIKER Mennesket er ikke skabt til at drikke mælk fra en ko, siger kostvejleder Lene Hansson, som mener, at vores livsstilssygdomme skyldes, at vi spiser og drikker de helt forkerte ting.

12. mar 2015